Nu går startskottet…

svedalaweb

Nu blir Ekenstam i Svedala Våningen & Villan!

Snart finns Våningen & Villan på din hemmaplan. Nu går startskottet för en ”fusion” mellan ett av regionens största och mest väletablerade mäklarföretag och anrika Ekenstam. Tillsammans besitter vi över 40 års erfarenhet och ett enormt kundregister. Vi välkomnar Emma Stenkvist och Mikael Öhlin till Våningen & Villan. Spetskunskapen att förmedla hus, gårdar och herresäten på de skånska slätterna kommer förvaltas vidare.

 

För dig som bor i Svedala säger vi GRATTIS! När du låter Våningen & Villan förmedla ditt boende rekryterar vi in köpare inte bara från lokalmarknaden utan även regionalt, nationellt men också internationellt genom de cirka 60 medarbetare som gemensamt verkar och värnar om att skräddarsy din kommande fastighetsaffär till att också bli den bästa! Det tjänar du som säljare på, bred marknadsföring och kontaktnät = högre slutpris!

Bjud hem oss för en fri värdering. Förutom vår kunskap tar vi även med oss fyra vackert designade koppar från Oscar & Clothilde värde 509:-.

 

Kanske en för tidig julklapp till dig själv eller någon du håller kär? Ring oss på 040-98 11 77 eller sänd in talongen på baksidan. Du kan även boka direkt på www.vaningen.se/julklapp

 

Bestämmer du dig sedan för att ge oss förtroendet att förmedla ditt boende i Svedala och tecknar uppdragsavtal med oss senast den 31/3 2016 bjuder vi dessutom på ett extra mervärde, kanske en flyttstädning, eller varför inte en homestyling? Helt utan extra kostnad.